Koflex is een vertrouwd gezicht in de installatiebranche

Duurzaam

Koflex levert o.a. Elektrotechniek, domotica en zonnepanelen

Elektrotechniek

Koflex levert en installeert complete elektrotechnische installaties.

Domotica

Koflex levert en installeert complete domotica installaties.

Zonnepanelen

Waarom u zou kiezen voor zonnepanelen? Simpel: u wekt zo uw eigen elektriciteit op en bespaart daarmee direct op de maandelijkse energierekening. De terugverdientijd van de zonnepanelen varieert momenteel zo tussen de 5 en 8 jaar. Koflex rekent het graag duidelijk aan u voor. Transparantie, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Dat is nou Koflex.

Koflex is een uniek bedrijf. Begrippen als ‘ besparen en duurzaamheid’ zijn hier nu eens geen loze woorden. Integendeel. Zelfs wanneer u vraagt om zonnepanelen, komt er altijd iemand bij u langs voor een eerlijk advies. Het kan namelijk zijn dat er bij u in huis nog veel meer bespaard kan worden. Koflex denkt dan werkelijk met u mee. Misschien gebruikt u wel halogeenverlichting en kan Koflex u met een simpel rekensommetje laten zien dat u alleen al door voor LED verlichting te kiezen euro’s kan besparen. Creatief en alternatief meedenken is een sterke kant van dit flexibele bedrijf uit Beilen. Naast anders omgaan met verbruik, zijn er vanzelfsprekend andere manieren te bedenken waarop u – zeker op termijn – kunt besparen. De keuze voor vloerverwarming kan een eyeopener zijn. Dankzij de lagere temperaturen bent u zowel milieu- als  portemonneevriendelijk bezig. Daar zitten we op te wachten! Koflex werd opgericht in 2002. Het bedrijf heeft een sterk adviserende functie.
In 2016 heeft er een koerswijziging plaats gevonden en richt Koflex zich meer op kleinschalige projecten.

Gezien in de Krant van Midden Drenthe
Onderstaande krantenartikel was te zien in de krant van Midden Drenthe op de pagina Thuis periode februari 2013 en 24 april 2013

Download krantenartikel

Koflex