Koflex is een vertrouwd gezicht in de installatiebranche

Duurzaam

Koflex levert o.a. Elektrotechniek, domotica en zonnepanelen

Elektrotechniek

Koflex levert en installeert complete elektrotechnische installaties.

Domotica

Koflex levert en installeert complete domotica installaties.

Coil services

Koflex gebruikt Wavin Tigris vanwege de hoge kwaliteit

Emmen is de thuisbasis van het internationale bedrijf Coil Services B.V. Dit bedrijf, dat producten en diensten levert voor onder andere de olie industrie, groeit snel en heeft daarom besloten tot een flinke uitbreiding van de faciliteiten in Emmen. Het installatiewerk wordt daarbij uitgevoerd door Koflex. Eén van de producten die Koflex daarbij gebuikt is Wavin Tigris.

Coil Services B.V., Koflex en Tigris: Kwaliteit, veiligheid en flexibiliteit
In het werk dat Coil Services B.V. uitvoert is het belangrijk dat de veiligheids- en kwaliteits-normen zo hoog mogelijk zijn. Vanzelfsprekend gelden deze eisen ook voor de eigen faciliteiten in Emmen. De eisen aan het installatiewerk in de nieuwe hal zijn dan ook hoog. Voor installatiewerkzaamheden maakt Coil Services B.V altijd gebruik van hun vaste partner Koflex uit Beilen. Reden voor deze langdurige relatie is onder andere het brede pakket aan installatiewerkzaamheden dat Koflex kan uitvoeren en de hoge mate van flexibiliteit. Daardoor kan Koflex altijd een oplossing bieden die voor Coil Services B.V. het meest geschikt is.

Wavin Tigris: eenvoudig, snel en 100% betrouwbaar
Eén van de systemen die Koflex plaatst in het nieuwe pand is het kunststof leidingsysteem van Wavin voor Heet & Koud water, CV, vloerverwarming en Gas. Ook dit systeem wordt gekenmerkt door hoge kwaliteit en flexibiliteit. Dit perssysteem, dat Wavin Tigris heet, heeft diverse concrete voordelen. Zo kan bijvoorbeeld de PE-Xc/AL leiding van Tigris tegen zeer hoge temperatuursbelastingen en kan dus ook gebruikt worden voor circulatieleidingen. Verder kunnen de RVS pershulsen zonder extra bescherming in beton worden gestort. Daarbij komt nog dat ook heel duidelijk is welke fitting wel of niet geperst is.
Kortom: Koflex en Wavin maken het beiden mogelijk dat Coil Services B.V. ook in de toekomst garant kan blijven staan voor hoge kwaliteit!

Koflex